Fotograf Göteborg - Stig Albansson

Eventfotografering, Reportagefotografering, Gruppfoto och fotografering av mässmontrar

Företagsfotografering av Event i Göteborg 

Eventfotograf Göteborg

Fotograf Stig Albansson är eventfotograf i Göteborg, och utför uppdrag till företag som behöver bilder från sina event och mässor. Gör även reportagefotograferingar åt magasin, både i Göteborg och i området omkring.

När man jobbar med eventfoto i Göteborg så går det inte att komma bort från att vi har Svenska Mässan med Gothia Towers här i stan. Det blir en hel del jobb där med fotografering av föredragshållare, mingelfoto och dokumentation av mässmontrar.

En av mina återkommande kunder, Parad Design Solutions är specialiserad på att designa och bygga snygga mässmontrar och de behöver bra bilder på dessa. Mässorna är inte bara på Svenska Mässan utan även på Eriksbergshallen där mässan Möten & Events vissa år.


Annat exempel på uppdrag inom Event är ett japanskt företag som deltog på en läkarstämma och behövde snygga bilder från staden Göteborg till sin kundtidning. Det är från det uppdraget bilderna på GöteborgsOperan, Göta Älv, Stena Line och översiktsbilden med hamninloppet i Göteborg kommer från.


Den stora gruppbilden med 160 personer är från en internationell konferens som hölls på Lindholmen Conference Centre, anordnad av Kongsberg Maritime från Norge. Spännande typ av uppdrag som krävde en kranbil för att komma upp i rätt vinkel.


Flera av porträttbilderna är från en kick-off av ett kalenderprojekt som hölls på Restaurang Ritz i Göteborg.


Ni ser även bilder från BröllopsmässornaGöteborgs Konserthus som jag fotograferat vid flera tillfällen.


Gör även reportagefotograferingar åt magasin. Ibland blir det porträtt av VD för publicering i CEO Magazine, och ibland bilder till reportage i tidningar som DailyMail


Vad behöver du hjälp med?

Ring eller skicka ett meddelande från formuläret på kontaktsidan.


Vänliga hälsningar,

Stig

Copyright © 2018 Fotograf Göteborg Stig Albansson, Torsgatan 3A, 411 04 Göteborg, Sweden