Bröllopsfotografer i Göteborg finns det många..
Fotograf Stig Albansson

Bröllopsfotografer i Göteborg finns det många..

Bröllopsfölje på Avenyn

Ja, jag ser och såg att det kommer en spårvagn! Vid den här tiden, för drygt 10 år sedan var det inte så vanligt att man gick ut i stadsmiljöerna och fotograferade sina bröllopsbilder. Bilden fanns på förstasidan på min hemsida och blev rätt känd. Kanske man kan säga ikonisk? Hörde många prata om bilden, ibland på mässor där de inte visste att det var jag som fotograferat bilden. Och många blivande brudpar som kom till studion för ett möte nämnde den och sa att de blivit inspirerade av den.


Ett par som jag skulle fotografera senare samma år i Marstrand, bad mig om att arrangera upp en liknade bild för dem med sitt brudfölje. De skulle också vara många och vi trodde på idéen.

Det visade sig också att det gick alldeles utmärkt att kopiera bilden. Resultatet blev kanske till och med ännu bättre är originalbilden. Mycket beroende på att alla så helt och fullt gick in för det hela, följde med på mina idéer och vi fick verkligen upp energin på max. Den bilden på Marstrand kan du se på denna länk.

Location: Kungsportsavenyn, Göteborg.

Copyright © 2020 Fotograf Göteborg Stig Albansson, Torsgatan 3A, 411 04 Göteborg, Sweden