Kan nu även erbjuda mina tjänster som webbdesigner. Är framför allt intresserad av att jobba med mindre och medelstora företag som behöver hjälp med sin närvaro på nätet. Det som särskiljer min service är att ni kan få fortlöpande hjälp även efter att hemsidan är uppe. Uppskattar långvariga samarbeten och är bra på att lyssna och förklara. Den andra unika delen av min tjänst är ju självklart min bakgrund som fotograf, vilken kommer till användning både när jag fotograferar till sidan och när jag letar bilder från andra som skall ingå.

Första projektet som är lanserat är Embrace Therapy, en sida jag gjort åt Ann Nilsson som arbetar som känsloterapeut.

Ni kan se den här: http://embracetherapy.se

Känner du någon som behöver en hemsida? Eller behöver du en själv? Hör i så fall av dig så får vi se vad vi kan komma fram till..

/Stig

 

0 kommentarer